LinkedIn Workshop Limburg

LinkedIn Workshop LimburgAan de basis van deze LinkedIn Workhop Limburg ligt de verjaardag van mijn vrouw Petra. We hadden op die dag van alles gepland. Maar ik wilde ook nog snel een post plaatsen op LinkedIn. De tekst had ik al klaar. Ik moest alleen nog een creatieve manier bedenken om het geheel op LinkedIn te plaatsen.

Meer lezen

Het belang van balans in verkooptechnieken

BalansNatuurlijk heb je wel eens gehoord hoe belangrijk het is de juiste balans te vinden in je leven. Mensen die elk uur van de dag in hun werk investeren, zien hun relatie en vriendschappen daaronder lijden. Degenen die hun kostbare werktijd gebruiken om van uur tot uur op de hoogte te blijven van de gebeurtenissen thuis of bij vrienden, raken hun baan kwijt of verdienen al snel niet veel meer.

Meer lezen

Hoe ga je om met kritiek?

Hoe ga je om met kritiekJa, goede vraag, hoe ga je om met kritiek? Kritiek hoort er nu eenmaal een beetje bij wanneer je zelfstandig ondernemer bent. Maar ook als je in loondienst werkt, krijg je ermee te maken. Kritiek, afwijzing, tegenslag, hobbels op je pad. Je wilt het leuk hebben op het werk. Geen gedoe. Je wilt vrijheid als ondernemer. Dat doen wat je leuk vindt om te doen. Mensen helpen. Toch?

Meer lezen