Benut als executive de kracht en energie van uw medewerkers

Om als executive uw medewerkers de best mogelijke prestaties te laten behalen -ongeachte uw branche of business- heeft u concrete handvatten nodig.

Wat kan RendeMensgroei voor u betekenen?

Het maximale uit uw organisatie, team en mensen halen, zorgen dat mensen energiek samenwerken, uitdagingen aangaan, elkaar prikkelen, samenwerken. Het vraagt vaardigheden om de kracht van uw medewerkers maximaal te benutten. Vaardigheden waarover u niet altijd en direct beschikt. RendeMensgroei geeft u concrete handvatten om dit te realiseren binnen uw branche of business.

In de sportwereld wordt iemand gepromoveerd omdat hij zo goed speelde maar niet omdat hij zo’n goede leider is. Al is een promotie een mooie stap, het blijkt niet altijd een stap te zijn die comfortabel voelt. Als executive worden er ook hele andere vaardigheden van u verwacht. Vaardigheden waarover u niet direct beschikt als eindelijk het moment aanbreekt dat er een promotie in het verschiet ligt.

RendeMensgroei voor de executive

De trainingen van RendeMensgroei helpen u om een brug te slaan tussen uw huidige positie en uw toekomstige positie. Door u te begeleiden en te ondersteunen in het ontwikkelingsproces. Of u nu een CEO, top manager, directeur, bestuurder of ondernemer bent, de trainingen van RendeMensgroei richten zich primair op het versterken van uw persoonlijk en professioneel leiderschap.

In spannende situaties groeit de behoefte aan een blik van buiten die scherp is op persoon en business. De vraagstukken waar de top mee kampt, zijn omgaan met macht, kritiek en eenzaamheid. Een balans vinden tussen werk en privé en toch wendbaar zijn. De wens om koersvast op het ideaal af te stevenen en optierijk te handelen. Dat vraagt om zelfreflectie.