Hé, Ondernemer! Hoe gaat het nu écht met je?

Deze vraag stelt men je vast niet vaak. Omdat men liever wilt dat jij meteen zegt: ‘Goed hoor en met jou?’
Zodat de ander helemaal los kan over zijn of haar ‘succes’…. Het rookgordijn wat er dan tevoorschijn komt werkt haast verstikkend en verblindend. Feit is dat slechts een klein deel van de ZZP’ers ook écht succesvol is in wat hij of zij doet.
Een kleine 18% is dat slechts…

 

Heb jij ze wel? De verkoopskills?

Kleine MKB-ondernemers, zoals ZZP’ers, ZP’ers, freelancers, experts, coaches, consultants, trainers en adviseurs zijn vaak goed in hun vak maar het ontbreekt hen aan ondernemersvaardigheden. Zoals promotie- en verkoopskills. Vooral dat laatste is vaak wat goed voelt maar nergens op is gebaseerd. Ze doen maar wat. Zoals ze dat op hun grondhouding ooit hebben gezien gehoord of zelf proefondervindelijk ervaren. Gokken op verkopen. Hopen, bidden en bijna smeken.

Ik wil niet dat jij zo’n ondernemer wordt.
En ik snap dat een dagje trainen niet altijd direct die resultaten geeft die je wenst. Ook begrijp ik dat een 4 -daagse Incompany Training voor jou NIET mogelijk is in de praktijk. Qua kosten op de eerste plaats en op de 2e plaats de tijd die je niet aan en in je bedrijf kunt besteden.

Nieuw

Daarom heb ik het volgende ontwikkeld, speciaal voor jou.
Om echte stappen in de juiste richting te maken moet je vaker korte sessies ervaren, specifiek voor jouw branche en tak van “sport” met een mentor die je daarbij kan helpen, je kan motiveren en je kan activeren om nieuwe vaardigheden en skills eigen te maken. Zodat dit natuurlijk gaat aanvoelen, ongedwongen, sympathiek, eerlijk oprecht en dienend. Dát is wat klanten willen zien, voelen en bereiken. Daar willen ze in investeren. Met jou willen dan steeds meer en meer mensen zaken doen.

Is dit wat je wilt?

Lees dan zeker nog heel even verder.

 • Wil je meer klanten en verkoop realiseren met jouw bedrijf?
 • Wil je meer rust in jouw tent en in je hoofd?
 • Wil je meer vaardigheden ontwikkelen om anderen beter te helpen?

Uit recent onderzoek onder ruim 450 Limburgse kleine MKB-ondernemers blijkt dat de belangrijkste doelstellingen voor 2019 zijn:

✔ Meer kennis verwerven over hoe succesvol ondernemen.

✔ Specifieke ondernemersvaardigheden ontwikkelen, zoals online marketing en verkoop.

✔ Bekender worden en meer zichtbaarheid verkrijgen bij de juiste doelgroep.

✔ De omzet opkrikken en meer rendement behalen uit activiteiten.

#HoeDan?

De grootste uitdaging die ze ervaren bij het realiseren van deze doelstellingen is het beantwoorden van de vraag: #hoedan?

• Hoe dan meer kennis verwerven?
• Hoe dan ondernemersvaardigheden ontwikkelen?
• Hoe dan beter te verkopen?
• Hoe dan betere en sneller afspreken met potentiële klanten?
• Hoe dan meer offertes omzetten in opdrachten?
• Hoe dan de omzet te vergroten en rendement verhogen?

Daarnaast geeft men aan dat er een beperkte beschikbaarheid is van tijd en dat er kritisch gekeken moet worden naar besteding van budgetten. Duh!
Het vinden van het antwoord op de ‘hoe’ vraag, die voldoet aan de criteria dat het tegen een acceptabele investering in tijd en geld kan, lijkt zoeken naar de spreekwoordelijke speld in de hooiberg.

Het belangrijkste woord in de zin hierboven is het woordje ‘Lijkt’.

Bij mij op kantoor staat een grote tafel in de trainingsruimte met voldoende plek voor een berg spelden. De hooiberg heb ik voor je weggehaald en aan de paarden gevoerd.

Je bent welkom als

 • Je behoefte hebt aan rendemensgroei (persoonlijk en zakelijk).
 • Gemotiveerd bent om de doelstellingen voor 2019 te benoemen én te realiseren.
 • Bereid bent om te investeren in de groei van jouw onderneming en jouw persoon.
 • In Zuid-Limburg woont en onderneemt of er naartoe wilt reizen om met mij te gaan werken aan:
  – jouw bedrijf;
  – jouw klanten;
  – jouw succes in de nabije toekomst.

Dit stel ik voor

Plan aan het einde van deze video een GRATIS adviesgesprek in op een datum en tijdstip dat jij het beste 30 tot 40 minuten vrij kunt maken om met mij het telefoongesprek aan te gaan.
Na het zien van de video heb je direct meer inzicht over wat het je gaat opleveren. En misschien ben jij dan wel één van de 8 deelnemers (nee, geen 10 ook geen 12, slechts 8 deelnemers ga ik per traject helpen!). Ik hoop dat jij één van die acht bent die met mij de komende 10 weken een S.C.O.R.E. succestraject instapt. Dit traject vindt plaats bij mij op kantoor in Brunssum, van 13.00 tot 17.00 uur. Het normale tarief voor deze van oorsprong Incompany training is € 995,- exclusief BTW, pér dagdeel! Om de drempel voor jou zo laag mogelijk te houden, heb ik besloten om jou in maar liefst 10 dagdelen mijn aandacht te geven tijdens dit S.C.O.R.E. programma. Voor de duidelijkheid, je leest het goed, dat betekent 10 dagdelen voor de prijs van 1 dagdeel. Dit vind je echt nergens! Dit doet niemand in de markt.

Zo, nu je dit weet is de spanning er meteen vanaf. Mooi. De investering in jezelf en je bedrijf is tijdens dit traject van 10 weken slechts € 99,50 exclusief BTW per week (op basis van maandfacturatie achteraf).

Jij gaat slagen in dat wat je nu doet! Ik help je daar persoonlijk bij.

Please follow and like us:

Draag bij