Elke Incompanytraining omvat leertrajecten die toegespitst zijn op uitdagingen in uw organisatie. Uniek ontwikkeld, naadloze aansluiting. Op maat gemaakt dus. Daardoor doelgericht en passend bij de behoefte en situatie van elke organisatie. Dat maakt deze training erg aantrekkelijk. Zelfs voor een beperkt aantal deelnemers.

Zichtbaar verbeterde prestaties

U wilt natuurlijk vooruit. Met uw team en uw organisatie. Wij verdiepen ons in uw vraagstuk, sporen blinde vlekken op en bieden een uniek leertraject aan. Waarbij we individueel-, team- en organisatiebelang bij elkaar brengen.

Om een blijvende verandering te bewerkstelligen, is meer nodig dan het traject alleen. Daarom coachen en begeleiden we executives en professionals. Op alle vlakken die positief bijdragen aan het resultaat. Op die manier creëren we samen de meest krachtige leeromgeving voor uw medewerkers. Met de beste resultaten voor het team en de organisatie als gevolg.

Altijd maatwerk

Als opdrachtgever voor een Incompanytraining wordt u nauw betrokken bij het samenstellen van het trainingsprogramma. Wat wilt u bereiken met deze training? Wat is de huidige situatie? Welke initiatieven zijn al ontplooid? Wat was het effect hiervan? De antwoorden op deze vragen zijn van grote invloed op de inhoud en opbouw van elke incompanytraining.

RendeMensgroei Incompanytraining altijd maatwerk

Voor deze training betaalt u een dagtarief. Dit tarief is afhankelijk van het aantal deelnemers en de specifieke doelen van de training. Een Incompanytraining zorgt ervoor dat u voordeliger uit bent. Deze trainingen kunnen door heel Nederland worden verzorgd.

Binnen uw organisatie of op een andere door uzelf te kiezen locatie. Waardoor de reistijd en reiskosten van uw professionals beperkt kan blijven. Gemakkelijk, snel en effectief. Heeft u al een concreet plan of idee?

 

Divers en uitgebreid aanbod

Het trainingsaanbod van RendeMensgroei is divers en zeer uitgebreid. Neemt u vooral contact op met Arthur Brekelmans om de mogelijkheden met elkaar te bespreken. RendeMensgroei heeft uitgebreide ervaring op het vlak van sales, leiderschap, samenwerking, coachend leidinggeven en presenteren.