LinkedIn Workshop Limburg

LinkedIn Workshop LimburgAan de basis van deze LinkedIn Workhop Limburg ligt de verjaardag van mijn vrouw Petra. We hadden op die dag van alles gepland. Maar ik wilde ook nog snel een post plaatsen op LinkedIn. De tekst had ik al klaar. Ik moest alleen nog een creatieve manier bedenken om het geheel op LinkedIn te plaatsen.

Wat is leuk, wat is pakkend, wat is creatief? Een foto? Of toch een video? Wat zal ik doen? Oh ja, ik weet het, ik print mijn ‘White Paper’ uit en blader er doorheen terwijl ik dit vastleg op video. Leuk man! Nou dat heb ik geweten!

Saskia Kemp: Ik heb veel geleerd. Er was tijdens de training een prettige interactie. Arthur is héél enthousiast, spontaan, eerlijk en direct en legt goed uit.

Meer en meer views

Van een paar honderd views, naar een paar duizend. En van een paar duizend naar 10.000 naar  50.000 views. Het zal toch niet? Ja hoor. Binnen 3 dagen hadden maar liefst 100.000 mensen mijn video bekeken! Daarna ging het snel. Binnen een dikke week naar een KWART MILJOEN views op LinkedIN. Het was een feit. Ik ging VIRAAL!

Mijn profiel ontplofte bijna. 14 dagen lang heb ik nieuwe contacten toegevoegd aan mijn LinkedIn netwerk, de White Paper als PDF verstuurd naar iedereen die daar om vroeg. Ik heb duizenden reacties gekregen en ook weer op gereageerd. Duizenden berichten, duimpjes, leuke verhalen, vragen en opmerkingen. Heel bizar! Maar ontzettend leuk.

Mijn netwerk ver4voudigde bijna in amper 2 weken. Van 1080 relaties groeide mijn netwerk naar 3857 relaties.

Hessel Hendriks: Dankzij de 1:1 training die ik van Arthur kreeg, heb ik veel dingen geleerd, maar ook veel dingen afgeleerd. Hij is een deskundig en prettig persoon. Echt betrokken en heeft mij perfect geholpen. Arthur, nogmaals bedankt.

Massale groei LinkedIn Netwerk

Hoe leuk is dat? Heeft het te maken met wat Geluk? Of omdat ik mijn Kennis online gratis deelde? Was het puur Toeval? Kwam het door de Humor die ik in mijn berichten gebruik? Of heeft het te maken met de Waarde die ik gratis weggaf? In de loop der jaren Gunnen mensen het me misschien? Hoe dan ook, ik weet zeker dat een beetje van dit alles en mijn kennis over LinkedIn ertoe heeft bijgedragen dat mijn LinkedIn netwerk massaal groeide.

Cyriel van der Meer: Ik vond het erg fijn om tijdens de training een persoonlijke begeleiding te krijgen. Ik heb nu dankzij de training het recept voor resultaat, nu deze skills herhalen en oefenen. Arthur traint aangenaam en geeft goede feedback.

Nieuwsgierig hoe ook jij LinkedIn voor slechts € 135,- exclusief BTW kunt laten werken voor jouw bedrijf? Hét zakelijke Social Media platform waar je niet omheen kunt? Via de agenda kun je je direct aanmelden. In deze PDF lees je meer over de inhoud van deze workshop.

Ron Briedé: Ik vond de training leerzaam en gezellig. Leuke mensen. En ik heb goeie tips gehad van Arthur.

 

 

Please follow and like us:

Draag bij