Behoefte aan het veranderen van de koers?

Managers en directeuren die piekeren over de vraag hoe ze hun organisatie écht kunnen veranderen, zijn op de website van RendeMensgroei op hun plek. Voor managers en directeuren, maar ook hun adviseurs, die merken dat de gangbare aanpak niet werkt en dat de wijsheden uit managementboeken niet helpen.

Althans niet als ze met hun bedrijf toe willen naar een heel ander soort organisatie: Flexibel, innovatief, lerend, vraaggestuurd, klantgericht, volwassen, verantwoordelijk. Kortom, als u af wilt van de meer klassieke, bureaucratische manier van organiseren, kan RendeMensgroei hulp bieden.

U leert tijdens de management trainingen:

  • meer inzicht in uzelf te krijgen;
  • over de verschillende leiderschapsstijlen en hoe u deze toepast;
  • mensen te motiveren hun lat hoger te leggen;
  • met minder werk uw doelen sneller te behalen;
  • conflicten soepel op te lossen.

RendeMensgroei Management veranderen koers bepalen

RendeMensgroei stelt klassieke wijsheden over organisatieverandering aan de kaak. Wijsheden waar op het eerste gezicht niets tegen is in te brengen. Natuurlijk is er draagvlak nodig, uiteraard is het belangrijk dat de top erachter staat. En er is niets tegen een helder doel.

Maar gek genoeg is dat juist wat er ‘mis’ is met deze wijsheden. Als ze zo vanzelfsprekend zijn, waarom is het dan zo nodig om ze steeds weer te benoemen? Wat is hun functie in het verbeterproces? En hoe kunnen ze geïmplementeerd worden binnen uw organisatie?

Arthur Brekelmans van RendeMensgroei heeft als corporate trainer geleerd juist als dit soort wijsheden aan de orde zijn, heel goed op te letten op wat men eigenlijk wil zeggen. Vaak wordt namelijk niet gezegd wat er gezegd wordt. Raadgevingen hieromtrent blijken te fungeren als een vlucht om niet echt te hoeven veranderen.

Word de manager die je altijd al wilde zijn
Ook al heeft u het roer in handen en uw targets helder voor ogen. Blijft ondanks dat, uw gevoel zeggen dat het nóg beter kan? Mensen aansturen is een vak apart. Het kost (veel) meer tijd, energie en inspanning dan u op voorhand had verwacht. Met de trainingen van RendeMensgroei wordt u de manager die u altijd al wilde zijn.