Een open training zorgt voor verhoogd zelfbewustzijn

Met grote regelmaat organiseert RendeMensgroei een Open training. Deelnemers kunnen hiervoor individueel inschrijven. Aan deze trainingen nemen mensen deel met uiteenlopende achtergronden. Maar altijd met hetzelfde doel voor ogen. Namelijk het maken van een belangrijke stap in de persoonlijke ontwikkeling. Tijdens een Open training wordt er dieper ingegaan op de individuele competenties en behoeften. Arthur Brekelmans zorgt voor een verhoogd zelfbewustzijn. Maar ook voor het eigen maken van nieuwe kennis en vaardigheden. Daarnaast pakt u met een Open training een kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de vele trainingen van RendeMensgroei. Bijkomend voordeel? U houdt er ook nog eens een interessant netwerk aan over.

RendeMensgroei Open training

Het is een utopie om te denken dat het niveau en de competenties van uw (nieuwe) medewerkers matcht met die van alle andere medewerkers. Wanneer er bijvoorbeeld sprake is van onderbezetting, voelt u als manager of leidinggevende soms de noodzaak om de talenten van één of meerdere professionals anders in te zetten. Een praktijkvoorbeeld waarbij de Open trainingen van RendeMensgroei  uitstekend van pas komen. De Open trainingen omvatten de meest gevraagde verkoop-, management- en communicatietrainingen en worden door RendeMensgroei georganiseerd op centraal gelegen locaties in Nederland.

Individuele deelname

Alle Open trainingen van RendeMensgroei worden voor individuele deelnemers verzorgd. De keuze voor persoonlijke training heeft vaak te maken met individuele behoeftes van uw medewerkers. Het verbeteren van specifieke vaardigheden, het verhogen van het zelfbewustzijn van uw medewerkers en het belonen van hen die goed functioneren zijn de meest voorkomende redenen voor deelname aan Open trainingen. Natuurlijk zijn prijsoverwegingen ook belangrijk: één of twee medewerkers laten trainen is aanzienlijk voordeliger in prijs dan Incompanytraining. Het aantal deelnemers is gemaximeerd tot 8 personen, om de individuele aanpak te kunnen garanderen.

De Open trainingen van RendeMensgroei zijn geheel verzorgd. Dat houdt in dat alle handouts, de lunch, koffie, thee of water en een kleine versnapering gedurende de dag zijn inbegrepen in de prijs.
Voor meer informatie over de eerstvolgende beschikbare datum kunt u een mail sturen.

Of kiest u liever voor een Incompanytraining binnen uw organisatie?

Al vanaf enkele deelnemers is het interessant om te kiezen voor een Incompanytraining. Maar ook wanneer een training of workshop nodig is die niet in ons standaard aanbod is opgenomen, is een Incompanytraining een uitkomst. De mogelijkheden zijn talrijk. Benieuwd hoe RendeMensgroei het programma naadloos kan laten aansluiten op uw specifieke leerdoelen en behoefte? Bel voor meer informatie 06 54 29 89 81.