Succes door verandering

Iedereen kan meer succes door verandering bewerkstelligen omdat iedereen het in zich heeft om te groeien. Om dit tot stand te brengen, vertrekken wij van ieders persoonlijke kracht. Het benutten van talenten en houding is hierbij een belangrijk onderdeel. Talent is een aangeboren aanleg of begaafdheid. U kunt talent tot ontplooiing laten komen en zichtbaar maken. U kunt ook verborgen talenten hebben, of ervoor kiezen niet alles uit uw talent te halen wat erin zit. Talenten komen van binnenuit.

Competentie is het vermogen om datgene dat van u gevraagd wordt goed uit te voeren. Hiervoor zijn specifieke kennis en aan te leren vaardigheden nodig. Ook hierin kunt u zich ontwikkelen. U kunt zich een competentie uitstekend eigen maken zonder dat u er direct een uitzonderlijk talent voor hebt.  Competenties komen van buitenaf.

Waar talent en competentie elkaar ontmoeten, worden bijzondere prestaties geboren.

Mensen schatten hun succes door verandering te laag in. Ze kunnen zichzelf meer overtreffen en ze zijn tot veel meer in staat dan ze:

  • Denken: mindset, overtuigingen, ervaringen, opvoeding, eigen levensverhaal.
  • Durven: angsten, het onbekende, risico’s, kritiek.
  • Doen: comfortzone verlaten, gewoonten veranderen.

Iedereen bezit veel meer kracht dan benut wordt, iedereen heeft meer potentieel dan gebruikt wordt om tot grotere prestaties te kunnen komen in zowel het persoonlijke leven als op het zakelijke vlak. Het kennen van uw talenten is heel nuttig zodat u met relatief minder moeite weet uit te blinken in bepaalde competenties.

Eerlijke en duidelijke taal

RendeMensgroei gelooft in de onuitputtelijke kracht van intrinsieke motivatie. Sterker nog: dat geloven we niet alleen, maar we wéten dat het werkt.

RendeMensgroei kenmerkt zich door authenticiteit, resultaatgerichtheid en betrokkenheid. Wanneer u voor RendeMensgroei kiest, krijgt u eerlijke, duidelijke antwoorden en feedback. Want alleen daarmee wordt een doorbraak bereikt. Zo zetten we mensen met beide benen op de grond en realiseren we een open en eerlijke bedrijfscultuur, waarin iedereen excelleert en zijn volledige potentieel benut.

Uniek

Mensen zijn niet standaard, maar uniek. Net als de trainingen van RendeMensgroei. Wat wel altijd hetzelfde blijft is onze gedrevenheid en lange-termijn-filosofie die resulteert in blijvend resultaat. Durf je RendeMensgroei aan? Ontdek dan in een persoonlijk gesprek hoe we u, uw organisatie en uw mensen succesvoller maken.

Bel 06 54 29 89 81 of mail voor een afspraak.