Waarom een strategiesessie?

Een strategiesessie helpt bij het aanbrengen van focus. Het doel van een strategiesessie is inzicht verkrijgen in de belangrijkste resultaatgebieden van communicatie en verkoop voor de organisatie. Ongeacht de branche waarin u werkzaam bent. Welke doelstellingen heeft uw organisatie, en met welke resultaatgebieden kan RendeMensgroei daaraan bijdragen?

In een strategiesessie bouwen we met alle belanghebbenden het plan om de visie werkelijkheid te laten worden. Een strategie concretiseert dit toekomstbeeld in termen van Wie gaat Wat Wanneer doen en Waarom. Hierdoor gaan medewerkers besluiten en acties nemen die in lijn zijn met de strategie. Hoe wilt uw organisatie waarde toevoegen in haar omgeving, c.q. hoe kunt u profiteren van de waardetoevoeging van anderen? En hoe dient u zich intern te ontwikkelen om dat mogelijk te maken?

Na ontvangst van dit formulier neemt Arthur Brekelmans, doorgaans binnen 48 uur, contact met u op om een strategiesessie in te plannen. Hoe meer informatie u via dit formulier verstrekt, hoe succesvoller de sessie zal verlopen. Tijdens deze sessie zal hij, onder het genot van een kopje koffie, samen met u de mogelijkheden voor uw organisatie bespreken. Aan de hand van het beantwoorden van een aantal strategische vragen zal duidelijk worden waar binnen uw organisatie de maximale RendeMensgroei te behalen is.

De met een * aangeduide velden zijn essentieel. De overige velden helpen Arthur om zich goed voor te bereiden op de sessie, waarna de verdere strategie zal worden bepaald.

Om spam te voorkomen vragen we u
onderstaande code over te typen.

captcha