Een verkooptraining verhoogt het rendement van uw medewerkers

Bent u ondernemer? Werkt u met verkoopmedewerkers? Vraagt u zich wel eens  af of zij wel voldoende verkopen? Heeft u wel eens het gevoel dat er meer in zit dan wat ze er uit halen? Verbaast u zich er wel eens over dat u zelf vaak veel gemakkelijker klanten en orders scoort dan uw sales medewerkers?

Dan is dit wellicht de meest belangrijke vraag:

Wat kunt u als ondernemer doen zodat uw medewerkers meer gaan verkopen?

Wat is het resultaat na een verkooptraining?

U wilt toch ook met verkooptrainingen uw verkooptechnieken verbeteren? Of nóg verder aanscherpen? Na het volgen van de diverse verkooptrainingen van RendeMensgroei, kunt u zich meten met de absolute top van sales professionals van Nederland. RendeMensgroei stemt haar verkooptrainingen af op úw situatie en op úw doelen. Omdat maatwerk altijd centraal staat. Dé oplossing voor een snelle en effectieve verbetering van uw verkoopresultaten.

RendeMensgroei Verkooptraining voor medewerkers werkzaam in alle branches

In de praktijk

Praktijkgericht
Uitsluitend ervaren professionals die zelf de harde praktijk feilloos hebben doorstaan, worden ingezet.

Resultaatgericht
Er worden uitsluitend technieken gebruikt die direct bijdragen aan het commercieel succes van elke deelnemer.

Als vuistregel geldt: 20% theorie en 80% praktijk voor elke training.

Confronterend
Waardevol is belangrijker dan aardig.

Concreet
Zowel in de voorbereiding als de nazorg worden met de direct leidinggevende van de deelnemer concrete afspraken gemaakt over de voortgang.

 

RendeMensgroei leert mensen middels trainingen op allerlei vlak te excelleren. Door gebruik te maken van de juiste middelen zodat ook in een veranderlijke werkomgeving succes geboekt zal worden. Juist door uw sterke kanten en talenten verder te ontwikkelen, om het beste uit uzelf te halen.

Assertiviteit is daarbij van cruciaal belang. Met assertiviteit komt u tot een open communicatie en bouwt u aan authentieke relaties. Tijdens de verkooptrainingen wordt een uitdagende leeromgeving gecreëerd met ruimte voor groei en innovatie.

RendeMensgroei is partner in talentontwikkeling voor individuen, teams en organisaties. Actief op het gebied van verkooptrainingen, opleiding, coaching en consultancy, met een focus op gedragsverandering.